L’ajuntament de Cunit ha estat guardonat per la Federació Espanyola de Patinatge, en la VIII Gala que va tenir lloc el passat divendres 3 de febrer a la seu del Comitè Olímpic Espanyol a Madrid.

Durant l’acte, es van lliurar diferents reconeixements atorgats a esportistes, àrbitres, jutges, clubs, membres federatius i altres entitats vinculades al patinatge durant l’any 2022.

En representació de l’Ajuntament de Cunit, Xavier Lorenzo, regidor d’Esports va recollir la Placa d’Or per la incondicional col·laboració en la organització de campionats oficials i concentracions de la selecció nacional de patinatge.

El regidor d’Esports s’ha mostrat molt satisfet per aquest guardó “des de l’estiu de 2020, Cunit ha apostat per aquesta disciplina esportiva. A banda de concentracions i campionats, també hem estat la seu del Campionat d’Espanya. L’aposta per aquest esport és clara, a més a Cunit comptem amb un talent excel·lent de la mà del Club  Patinatge Artístic Skating Cunit i dels seus membres que han assolit fites a nivell mundial. Avui estem molt contents que la Federació Espanyola ens reconegui el nostre suport, per part nostra, seguirem en el mateix camí amb més col·laboracions que, a més, dinamitzen el nostre municipi”.