Aquest matí, la gent gran de Cunit ha començat a rebre les mascaretes que els està proporcionant l’Ajuntament gràcies a la confecció del grup de cosidores del municipi, que des del principi de l’estat d’alarma, estan dedicant el seu temps i els seus coneixements a crear aquests elements de protecció i d’altres com bates pels centres hospitalaris. Per això, l’Ajuntament insisteix en agrair la seva solidaritat un cop més.

Després de les residències i del personal dels serveis essencials, ara són 4.000 mascaretes que l’ajuntament està portant a les persones majors de 65 anys als seus domicilis. Personal municipal de l’Ajuntament i voluntaris de Protecció Civil estan fent el repartiment a les cases i lliurant en un sobre una mascareta per veí de més de 65 anys.

L’Ajuntament està en procès d’adquirir-ne més que també es lliuraran a la resta de la població, en franges d’edats. És a dir, després de la gent gran del nostre municipi, es continuarà baixant en edat per trams.

Des del principi d’aquesta crisi sanitària, l’Ajuntament de Cunit està dedicat exclusivament a fer tot allò que està a les nostres mans per protegir a tota la ciutadania.

L’ús de la mascareta és recomanable a l’hora d’evitar contagis. Cal recordar que la distància de seguretat és de 2mts.

Si heu de fer compres o gestions essencials, useu la mascareta i guants. Però si es pot evitar, quedeu-vos a casa, aquesta és la única vacuna que tenim ara mateix.

Recordeu: Si teniu qualsevol necessitat o emergència recordeu que cal trucar al 977 67 40 80, de dilluns a divendres de 9 a 14h i també a la Policia Local (977 67 50 48).

L’entrada L’Ajuntament de Cunit ha començat a repartir mascaretes entre la població, primer a la gent gran ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.