L’Ajuntament de Cunit i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cunit (ACEC) han formalitzat un conveni de col·laboració, amb una dotació econòmica de 6.000 euros. La voluntat és facilitar que l’entitat empresarial desplegui campanyes de dinamització comercial durant l’any 2020, que responguin als objectius d’interès públic i en favor de les petites i mitjanes empreses comercials del municipi. El conveni pretén afavorir el treball conjunt per a la millora del desenvolupament del comerç urbà i de proximitat i de la cohesió territorial en l’àmbit municipal.

La signatura del conveni es realitza en un període excepcional, determinat per la pandèmia; tanmateix, i malgrat les dificultats per posar en marxa determinades accions, es considera una oportunitat per enfortir les relacions entre els dos organismes, i potenciï el fet de treballar plegats pel desenvolupament econòmic local.

La regidora de Comerç i Consum, Beatriz Luque, considera que “la tristor no pot impregnar les nostres vides. Hem de continuar treballant, amb les mesures de prevenció i seguretat necessàries, per ajudar al petit comerç de proximitat. La signatura d’aquest conveni és una oportunitat per anar consolidant les relacions amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cunit i treballar conjuntament pel nostre comerç”.

 

A la imatge, el president de l’ACEC, Francisco Javier Arjona, i la regidora de Comerç i Consum, Beatriz Luque.

L’entrada L’Ajuntament de Cunit i l’ACEC signen un conveni de col·laboració per a la dinamització comercial ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.