L’Ajuntament de Cunit ha obtingut el Segell Infoparticipa que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona cada any en relació a la qualitat i transparència de la comunicació pública local.

Cunit no havia obtingut en cap edició aquest guardó i ha estat en la valoració actual quan ha aconseguit per primer cop el Segell amb un 93,75%. En edicions passades havia arribat a un màxim del 55,77 l’any 2019.

Aquesta edició laUAB ha afegit nous requisits i ha endurit les condicions per a obtenir el Segell.

Per tot plegat, l’alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras explica que “obtenir el segell comportava posar en marxa una nova manera de treballar, i de posar la informació a l’abast de la ciutadania. Per la qual cosa ens hem de felicitar tots plegats, però també no oblidar que la transparència ha de ser un dels eixos principals de les administracions públiques“.

La UAB valora la informació que apareix en els webs dels ajuntaments, i també que sigui fàcil de trobar i fàcilment accessible per a persones no expertes a ser possible en un màxim de 3 clics. Precisament, amb aquesta filosofia es va crear la nova web de Cunit l’any 2018.

El lliurament del guardó es farà en un acte públic el proper 31 de març, a les 17 hores, al Rectorat de la UAB.

 

 

L’entrada L’Ajuntament de Cunit obté el Segell Infoparticipa per primera vegada ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.