Ja estan obertes les incripcions pel curs online d’Iniciació al Voluntariat adreçat a joves del municipi que tindrà lloc del 16 al 30 de juny.

El curs està subvencionat totalment per l’Ajuntament de Cunit, serà impartit per la Fundació Pere Tarrés.

Amb la realització d’aquest curs el/la jove podrà conèixer més a fons el voluntariat, els drets i deures de les persones voluntàries, i li permetrà reflexionar amb altres joves sobre l’opció de fer voluntariat i les motivacions.

L’objectiu principal és desenvolupar en els i les joves el seu compromís, solidaritat, responsabilitat, motivació i esforç, creant un marc de treball de compromís, distès i amè, compartint experiències i reflexions i ajudant-los a créixer com a persones.

Els requisits per a poder fer la formació són:
– Prioritàriament adreçat a joves de 14 a 17 anys residents a Cunit.
– En cas que quedin places lliures, podran també inscriure’s joves de 18 a 29 anys residents a Cunit.
– Les places ofertes s’aniran omplint seguint l’ordre d’arribada de les preinscripcions i seguint les prioritats establertes.
– L’Ajuntament de Cunit es reserva el dret d’anul·lar la formació en cas que no hi hagi suficients joves inscrits.

Tots aquells interessats poden formalitzar la inscripció a través del següent enllaç: https://peretarres.iformalia.es/Publico/Portal/FormacionFormulario.aspx?idg=EIC0h+MKNEI=&return=no&returnurl=

Per a més informació podeu enviar mail a joventut@cunit.cat

L’entrada L’Ajuntament de Cunit ofereix als seus joves un curs online 100% gratuït d’Iniciació al Voluntariat per fomentar la participació juvenil al municipi ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.