Com cada any per aquestes dates, nens i nenes sahrauís omplien de somriures els carrers i places dels pobles i ciutats de Catalunya. Aquest any, al igual que moltes altres activitats, el projecte de Vacances en Pau no s’ha pogut dur a terme per la situació provocada per la Covid19.

En el marc del projecte de Vacances en Pau, cada any organitzaven una manifestació per La Pau i la Justícia del Poble Sahrauí, per reivindicar el seu dret a l´autodeterminació, el seu dret a retornar a la seva terra i a viure-hi en pau i llibertat. 

Tot i la situació d’enguany, el projecte Vacances en Pau, promou en aquesta ocasió, una mobilització simbòlica, penjant la bandera sahrauí als balcons el cap de setmana del 25 i 26 de juliol. Als balcons de les famílies que havien d’acollir un dels petits ambaixadors sahrauís, als balcons de les amigues i dels amics del Poble Sahrauí.
L’ajuntament de Cunit s’ha volgut sumar a aquesta iniciativa penjant també la bandera al balcó del Consistori aquest cap de setmana.
Aquest any, als campaments de refugiats sahrauís s’està desenvolupant un projecte de Vacances en Pau alternatiu per fer que l’estiu no sigui tan dur pels infants, tot i la situació de refugi i les altes temperatures que hi ha.
Podeu seguir el projecte a les xarxes de @SaharaCatalunya.

L’entrada L’ajuntament de Cunit penja la bandera Sahrauí al balcó aquest cap de setmana ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.