L’ajuntament de Cunit demana a la població que gaudeixi de la Revetlla de Sant Joan de forma respectuosa a persones amb sensibilitats especials i als animals de companyia. A més, es recorda el moment de risc elevat d’incendi que es viu actualment, i demana que es compleixi estrictament la normativa i la prohibició absoluta de fer fogueres.

A més, incideix en que es gaudeixi de la festa només la nit del 23 de juny, i demana que es faci ús de la pirotècnia només aquesta nit.

Tal i com està contemplat al Ban municipal: d’acord amb la legislació vigent i donada la situació d’alt risc d’incendi forestal agreujada per les altes temperatures en aquesta època de l’any, ESTÀ TOTALMENT PROHIBIT, ENTRE EL 15 DE JUNY I EL 15 DE SETEMBRE, A MENYS DE 500 m. DE LES ZONES BOSCOSES: 

– ENCENDRE FOC PER QUALSEVOL TIPUS DE CREMA.

– ENCENDRE FOGUERES O FOCS A TERRA EN TERRENYS PÚBLICS.

– LLENÇAR COETS, PETARDS I ALTRE MATERIAL PIROTÈCNIC.

– LLENÇAR BURILLES EN ELS VIALS D’ACCÉS A LES URBANITZACIONS.

– FER BARBACOES SENSE XEMENEIA.

 Les zones urbanes del municipi que es troben afectades total o parcialment per aquesta mesura son: ELS ROSERS, ELS JARDINS, COSTA CUNIT, LA BARONIA, VALPARAISO MUNTANYA, AMPLIACIÓ DE PUIG PELÓS, RECTORET, CAN MOLES 2, CAN MOLES 3, PARC CENTRAL I SOLCUNIT,