La Brigada Municipal és l’encarregada de la preparació dels lots d’aliments del Rebost de Cunit que en els propers dies es repartiran. La preparació es porta a terme amb totes les mesures de seguretat i de prevenció i s’ha creat un dispositiu especial per la seva distribució.

Per garantir complir amb les mesures de prevenció exigides per la situació, el repartiment s’ha organitzat en tres dies diferents, i per mantenir la distància de seguretat s’han organitzat cites prèvies i es deixaran els lots a la porta del Rebost.

Montse Cámara, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament, explica que “els Serveis Socials de l’ajuntament continuen funcionant, estem alerta de qualsevol situació d’emergència que es pugui donar en els col·lectius més vulnerables. Estem donant resposta també a través de Protecció Civil i de la Brigada Municipal, i estem al costat de tothom que necessita suport. Treballem a distància, però treballem intensament i vetllant pel benestar i perquè es cobreixin les necessitats bàsiques dels nostres veïns i veïnes”.

L’entrada L’Ajuntament de Cunit reorganitza el repartiment d’aliments del Rebost ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.