L’Ajuntament de Cunit ha signat diferents Acord de Col·laboració per a la formació pràctica d’alumnes en equipaments municipals.

Des de la Regidoria d’Ensenyament consideren que és una eina molt interessant la signatura dels convenis de col·laboració per a la formació pràctica d’alumnes amb els centres docents. Així cada curs escolar es signen convenis amb diferents Instituts (p.ex. Institut Ernest Lluch de Cunit, Institut Andreu Nin de El Vendrell, Institut Joaquim Mir de Vilanova i la Geltrú, …) que permeten la realització de pràctiques en diferents equipaments municipals (Llar d’infants, biblioteca, radio, etc).

Aquest curs escolar 2019/2020:

Amb l’Institut Ernest Lluch  i Martín de Cunit s’han signat 3 acords de col·laboració per tal que tres alumnes de 2n. de Batxillerat d’Humanitats/socials puguin fer pràctiques  2 alumnes a la Biblioteca  i 1 alumne a la ràdio.

Amb l’Institut Joaquim Mir de Vilanova i la Geltrú, s’ha signat un acord per tal que 1 alumne de 2n. curs de Formació professional complementi els seus estudis de Desenvolupament d’aplicacions web realitzant pràctiques al departament de Comunicació.