L’ajuntament de Cunit torna a insistir a ADIF en que porti a terme el projecte de remodelació del pas soterrat de l’estació de tren del municipi. Ara fa 3 anys que des de l’alcaldia de Cunit s’insisteix a l’empresa responsable de la gestió i explotació de les línies de ferrocarril en la millora urgent d’aquest pas, que data de la dècada dels  anys 90, i que, a més, no va formar part de la rehabilitació que l’empresa va fer de les seves instal·lacions a finals de 2009.

Aquest pas és una infraestructura que la ciutadania de Cunit utilitza molt per trobar-se en una situació estratègica que connecta les dues parts del municipi dins de l’àmbit de la mateixa estació de tren. A més, aquest pas és de titularitat d’ADIF i l’ajuntament no hi pot fer el seu manteniment.

Per aquest motiu, es torna a demanar, ara en veu de l’alcalde Jaume Casañas, que “s’escolti per part d’ADIF les necessitat de la ciutadania de Cunit, necessitem solucions i també que s’eliminin les barreres arquitectòniques“. L’alcalde també demana que aquest pas sigui cedit a l’ajuntament de Cunit quan estigui remodelat per a poder fer el manteniment. Segons Casañas “estem disposats a arribar a un acord amb ADIF per assumir una part de les obres que són ja molt urgents tenint en compte que va ser la única part de l’estació sobre la qual no va actuar ADIF en el moment de fer la remodelació de l’estació”.