Ja s’han instal·lat les noves senyals verticals amb els noms dels restaurants de Cunit. Aquesta era una proposta que va sorgir d’una Taula de Turisme, concretament, es va proposar utilitzar part de la Taxa Turística que rep l’Ajuntament en aquesta inversió per tal de dinamitzar el sector de la restauració.

Les noves senyals permeten localitzar i accedir més ràpidament a restaurants i a l’hotel i també els ofereixen més visibilització des de vies com la C31 i l’Av Tarragona, dues de les principals artèries de pas de Cunit.

En paraules del regidor de Turisme, Jaume Casañas, “aquesta iniciativa es va posar damunt la Taula de Turisme amb l’objectiu de posar en valor els restaurants del municipi. Tothom va estar d’acord en destinar la taxa turística a una rotulació indivualitzada”. Casañas conclou afirmant que “no dubtem en estar al costat del col·lectiu de la restauració, importantíssim en l’economia local, i més en la situació que vivim i que aquest sector està patint especialment”.

 

L’entrada L’ajuntament fa més visible la restauració local amb noves senyals viàries ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.