L’Ajuntament de Cunit i la Federació Catalana de  Basquetbol (FCBQ) han acordat renovar el conveni de col·laboració per incentivar la pràctica esportiva del bàsquet al municipi. Es tracta d’un acord d’una durada de quatre anys, semblant al que ja van signar l’any 2016. Ambdues institucions es mostren satisfetes amb l’impacte i  funcionalitat de les accions dutes a terme durant la primera etapa i celebren poder-hi donar continuïtat.

Com a acords destacats, l’Ajuntament de Cunit es compromet a cedir instal·lacions esportives, com el pavelló municipal, perquè diferents seleccions catalanes hi facin sessions d’entrenament, a acollir un stage d’estiu i a facilitar la promoció d’aquest esport, tot coorganitzant esdeveniments i activitats.

Per la seva banda, la FCBQ posarà a disposició de l’Ajuntament 3 places gratuïtes, de diversos nivells i de caràcter anual, per la formació d’entrenadors/es. L’objectiu és promocionar i millorar el nivell esportiu del bàsquet al municipi.

La FCBQ també es compromet a difondre el logotip institucional de Cunit i de la marca Penedès Marítim en les seves comunicacions, com a “seu” de la federació.

Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cunit es valora molt positivament aquest conveni: “la voluntat és posicionar al nostre municipi com a destí turístic esportiu de qualitat, al mateix temps que oferim a la ciutadania l’oportunitat d’asstistir a esdeveniments esportius d’alt nivell. D’altra banda, l’objectiu és potenciar la formació esportiva del nostre jovent” explica la regidora d’Esports, Yolanda Sánchez.

L’entrada L’Ajuntament i la Federació Catalana de Bàsquet renoven el conveni fins al 2023 ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.