L’equip de govern ofereix a la restauració del municipi que amplïin les seves terrasses de forma gratuïta arran de la situació actual i les restriccions que han de complir els comerços locals.

Bars i restaurants del municipi així com forn, pastisseries amb servei de terrassa es troben que han de limitar les capacitats, i per aquest motiu, l’Ajuntament ha volgut tirar endavant una nova mesura amb l’objectiu d’alleugerir la seva situació i incrementar les oportunitats de negoci. Perquè, a més, l’Ajuntament no els cobrarà res per ampliar la ocupació de la via pública.

Els comerços caldrà que facin una instància a l’OAC sol·licitant aquesta ampliació i aleshores els serveis tècnics es posaran en contacte amb cadascun per tal d’establir les condicions de les ampliacions.

El regidor de Medi Ambient, José Manuel Cabada, vol incidir en que aquesta “És una nova mesura que prenem per tal d’ajudar al petit comerç, que ara per ara, està patint greument els efectes d’aquesta crisi sanitària“.

L’entrada L’Ajuntament ofereix ampliacions de les terrasses de forma gratuïta a la restauració local ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.