L’Ajuntament de Cunit ha programat pels mesos de setembre i octubre una formació per a les entitats i associacions del poble amb les temàtiques proposades o prioritzades per les mateixes entitats a través d’un qüestionari sobre interessos i necessitats formatives.

La formació per a les entitats i associacions locals és un servei que ofereix el departament de Participació ciutadana de l’ajuntament amb l’objectiu de dotar les entitats i associacions del municipi d’eines que facilitin la seva millora contínua i un funcionament autònom i estable.

Amb el lema “Per a la tardor, formació” s’ofereix un curs sobre “Economia bàsica per a entitats” previst per als dies 28 de setembre i 1 d’octubre en horari de 18 a 21 h i de 9 a 12 h La formació tractarà sobre la gestió econòmica i la fiscalitat de les entitats i la gestió de les subvencions.

Els dies 5 i 8 d’octubre de 18 a 21 h i de 9 a 12 h tindran lloc les dues sessions del curs “Com reactivar l’entitat?” amb l’objectiu de tractar continguts com la planificació de la comunicació i la captació de noves persones a l’entitat i el disseny i desenvolupament d’un pla per a captar fons per a l’entitat.

Les formacions són gratuïtes, només cal fer inscripció prèvia per correu electrònic a participacio@cunit.cat o trucant als tels. 977 67 62 92 – 977 67 40 80 Ext. 305 – Ext. 310

Els dos cursos es realitzaran a l’equipament del carrer dels Horts, 5 (Espai Jove).