Des de la regidoria de Comerç i Consum de l’Ajuntament de Cunit s’està treballant en el desplegament d’una aplicació de fidelització de clients del sector del comerç al detall, serveis i petites empreses.

La plataforma, amb el nom de Moneder, pretén impulsar la fidelització dels clients dels establiments comercials i de serveis amb l’objectiu de contribuir al manteniment i creixement de les vendes del sector.

El proper 29 de juny a les 15:30h es farà una demostració pública del funcionament de l’aplicació al Casal Municipal de Cunit, carrer Sant Joan 4, amb les mesures de seguretat establertes.

La regidora Beatriz Luque creu “que és el moment d’insistir en l’adaptació del nostre comerç a les noves formes de venda i fidelització de clients. Les noves tecnologies són una font d’oportunitats per ampliar les vendes i premiar les persones que son fidels als establiments comercials de proximitat.”

L’entrada L’ajuntament ofereix una demostració presencial de l’app Moneder als establiments comercials ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.