L’ajuntament de Cunit ha començat a preparar una festa d’aniversari per a tots els cunitencs i cunitenques que han fet anys durant el confinament.

Dolors Carreras, alcaldessa de Cunit, explica la iniciativa “En aquests moments t’han complicats, les famílies de Cunit estan fent un esforç a nivell particular molt gran, i que sumat a la de la resta de cunitencs i cunitenques fan que ara per ara, Cunit tingui els carrers buits, que és l’objectiu que necessitem complir pel bé de tothom. Gràcies a tots i totes pe fer-ho possible“. L’alcaldessa avança que “entre les iniciatives que tenim en marxa, també hem pensat en totes les persones que fan anys i que no han pogut celebrar-ho més enllà del nucli familar que es troba en aquests moments a les llars. I per això, volem oferir un espai de retrobament per celebrar tots aquells aniversaris plegats”.

Encara no hi ha data evidentment, però sí que ja s’està pensant en possibles ubicacions. Degut al confinament, s’anunciarà degudament a través de cunit.cat, de les xarxes socials de l’Ajuntament de Cunit i del Canal de Whatsapp municipal.

L’entrada L’Ajuntament prepara una festa d’aniversari pels cunitencs que han fet anys durant el confinament ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.