Tal i com s’havia anunciat dos dies abans de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma, l’Ajuntament de Cunit havia decidit ajornar diverses activitats populars que havien de tenir lloc al mes d’abril com la Fira Biosalus, que es recuperava en un format més ambiciós, i la Feria de Abril que hauria d’haver tingut lloc entre el 30 d’abril i el 3 de maig.

Tal i com s’ha desenvolupat la crisi sanitària pel covid19, un mes i mig després del confinament, les necessitats socials són molt diferents. Famílies i els petits empresaris estan patint les greus conseqüències d’aquesta pandèmia. Fet que ha portat a actuar amb rapidesa creant dos Fons especials amb una bossa de 100.000€ cadascun per tal d’ajudar directament i de forma àgil tant a famílies que de cop s’han trobat en situacions vulnerables, i als petits empresaris que estan al capdavant de negocis locals.

En aquest sentit, les prioritats de l’equip de govern han canviat i per això, s’ha decidit suspendre les activitats culturals i lúdiques que havien de tenir lloc al mes d’abril, al maig i al juny. És a dir, Feria de Abril, Fira del Contraban (prevista pel 16 de maig), la Cursa del Penedès Marítim (prevista pel 23 de maig) i la Xarel.lada del Penedès Marítim (de finals de juny).

A mida que avancin els dies i les setmanes es continuaran prenent decisions sobre el calendari d’activitats dels mesos de juliol i agost, que com és conegut, són els mesos que apleguen més activitats de tot tipus per tot tipus de públic.

Ara per ara, el més important, és seguir lluitant contra el covid19, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, respectant el confinament i complir les restriccions establertes.

L’entrada L’Ajuntament suspèn les activitats de maig i juny ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.