Aquest matí, l’alcalde de Cunit Jaume Casañas, s’ha reunit amb el cap de l’ABP Baix Penedès, Joan Maria Mulet de la Regió Policial del Camp de Tarragona, en una reunió que ha tingut lloc a l’ajuntament i en al qual també hi ha assistit el cap de la Policia Local de Cunit, Juan Sevilla.

Aquesta ha estat la primera trobada de Casañas amb el responsable dels Mossos d’Esquadra al Baix Penedès, en la qual han posat damunt la taula diversos aspectes relacionats amb al seguretat ciutadana al municipi. Entre ells, han destacat l’increment poblacional de Cunit en els darrers dos anys i arran d’aquesta situació, la necessitat de comptar amb una caserna policial per Cunit i pels municipis veïns de Calafell i Cubelles.

Jaume Casañas ha manifestat que “hem coincidit en destacar la bona coordinació entre els cossos policials, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, que s’ha posat més de manifest des de l’esclat de la pandèmia. És moment de plantejar la nova realitat en la qual la població del municipi ha crescut exponencialment, i que als mesos d’estiu suporta una estacionalitat altíssima”.

Cunit ha passat de tenir 13.500 habitants al gener de 2020, a tenir ara 14.500 habitants.