David Alquézar, delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès acompanyat per Pol Pagès, Cap de l’Oficina del Delegat, van ser rebuts ahir per Jaume Casañas, alcalde de Cunit.
Una trobada esperada per l’alcalde cunitenc per tal de posar de manifest les demandes fetes ja com a ajuntament de Cunit al Govern de la Generalitat de Catalunya pel que fa al reforç en matèria de Seguretat Ciutadana. Concretament, Jaume Casañas va exposar l’acord de tots els grups municipals en sol·licitar una caserna de Mossos d’Esquadra i un Parc de Bombers que donin cobertura a Cunit.
A més, també li ha traslladat la necessitat urgent de la construcció del nou Institut al muncipi, pel qual, l’Ajuntament ja ha fet tota la tramitació i cessió del terreny a la Generalitat.
Per Cunit és prioritari que la Generalitat mogui fitxa pel que fa a tirar endavant el nou Institut al municipi que permeti oferir una educació en òptimes condicions. Ara mateix, comptem amb un Institut amb més de 800 alumnes, esperem que la Generalitat comparteixi la nostra visió prioritària pel que fa a donar les millors opcions al jovent cunitenc”, afirma Jaume Casañas.