Demà divendres farà 3 setmanes que van tancar les escoles. I al dia següent el Govern de l’Estat va decretar l’estat d’alarma i el confinament de tota la població restringint la mobilitat.

Un cop prorrograda la obligatorietat de quedar-se a casa fins l’11 d’abril, l’alcaldessa fa balanç de com funcionen els serveis des d’aleshores i destaca la prioritat de vetllar pel benestar de la població a les seves llars. L’acompliment dels serveis essencials és l’objectiu principal i la protecció a les famílies de Cunit.

Per tot plegat, agraeix l’esforç de cunitencs i cunitenques i també de totes les persones que estan al front dels serveis essencials, tant a nivell municipal, com a nivell d’establiments d’abastament.

Dolors Carreras s’adreça a la població en un video, en el qual també avança que de la mateixa manera que es pretén celebrar els aniversaris de forma conjunta de la població que està complint anys durant el confinament, també hi haurà un acte de record per a les víctimes del COVID19.

L’entrada L’alcaldessa Dolors Carreras agraeix l’esforç de tothom en les gairebé 3 setmanes de confinament ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.