L’ajuntament de Cunit, des de la regidoria de Joventut, crea el Consell de Joves com a espai de participació, iniciativa i implicació dels i les joves de Cunit que cerca el protagonisme dels ciutadans i ciutadanes en la gestió del municipi, concretament en el marc de polítiques i accions de joventut.

El Consell de Joves de Cunit es centra en ser un punt de trobada de joves a on es parli i treballi en projectes que siguin motivadors per ells i elles, projectes on puguin gaudir d’experiències i adquirir coneixements de la realitat que viuen, sota la dinamització constant de professionals coneixedors d’aquests òrgans i experts en dinamització.

La seva principal tasca consistirà en opinar, fer propostes i desenvolupar accions sobre qualsevol tema relacionat amb el poble i els interessos dels i les joves.

Fem una crida a totes aquelles persones joves nascudes entre 2009 i 2004 (1r d’ESO a 2n de batxillerat) que vulguin formar part del Consell de Joves de Cunit.

Durant la setmana del  4 d’octubre es portaran a terme unes sessions informatives per a explicar a l’alumnat de l’institut Ernest Lluch i Martin els objectius, metodologia, calendari i drets i deures dels integrants, així com les indicacions concretes per formar-ne part, i el dimecres 13 d’octubre a les 17h es realitzarà una altre sessió informativa a l’Espai Jove oberta a la resta de joves que estudien fora del municipi i que també estiguin interessats.

Serà el dimarts 19 d’octubre a les 16h a l’Espai Jove quan es realitzarà la primera trobada de consellers i conselleres joves de Cunit.