Amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, les AMPA de les 3 escoles del municipi (Escola Pompeu Fabra, Escola Solcunit i Escola Els Cossetans) tornen han organitzat aquest any, de forma conjunta, una xocolatada solidària, amb l’objectiu de recaptar fons que aniran destinats íntegrament a projectes pioners en el diagnòstic i tractament del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Aquesta iniciativa, que porta per lema “Taca’t pel càncer infantil”, celebra enguany la tercera edició i es portarà a terme el proper 14 de febrer a l’Escola Solcunit, a partir de les 17’00 h.  El repte és aconseguir 1.200 xocolatades (1 xocolatada per cada nen/a diagnosticat a l’any a Espanya).

L’activitat està oberta a tothom qui vulgui participar i comptarà amb diferents activitats d’animació infantil com classes de Zumba Kids, balls, jocs, pompes de sabó, etc.

El Pla Educatiu d’Entorn de Cunit col·labora amb aquesta iniciativa en tractar-se d’una activitat que potencia els espais de convivència de l’entorn escolar, l’educació en valors i el compromís cívic.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Cunit anima a tothom a participar d’aquesta tercera edició de la xocolata solidària en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu.

 

L’entrada Les AMPA organitzen la 3ª edició de la xocolatada solidària per recaptar fons ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.