Les educadores de la Llar d’Infants El Trenet de Cunit continuen amb la seva formació, que consideren de vital importància per estar a la vanguarda de les últimes tendències educatives.

La formació és un dels pilars en els quals es basa la seva tasca i ha esdevingut una metodologia del centre. En aquests moments, i davant la impossibilitat de fer la formació de manera presencial, han optat per la via telemàtica.

L’equip educatiu del centre ha acabat un curs sobre el moviment i joc lliure, que els ha servit per ampliar la seva mirada vers l’infant sota la pedagogia Pikleriana, la qual té una visió de l’infant i les seves capacitats basades en un profund respecte vers la infància.

Les educadores de la Llar d’Infants El Trenet agraeixen a la Rosa Pàxia la manera com els ha trasmès l’essència d’aquesta mirada.

L’infant no juga, viu. Viu molt seriosament implicant-se tot ell, implicant totes les seves funcions, i totes les seves emocions en cadascun dels actes des que neix“. Anna Tardos, psicòloga infantil, filla d’Emmi Pikler.

L’entrada Les educadores de la Llar d’Infants El Trenet continuen la seva formació on line ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.