L’Ajuntament de Cunit, des de la regidoria de Comerç i Consum ha acordat, amb les direccions de les Residències d’Avis i Àvies del nostre municipi, tres sortides del Trenet perquè la gent gran que hi resideix pugui gaudir d’un recorregut turístic pel municipi.

Els avis i les àvies residents que així ho vulguin, podran conèixer d’una altra manera les nostres zones comercials, el Passeig Marítim i els elements culturals i patrimonials que configuren el nostre municipi.

Les sortides han començat avui divendres amb els i les residents de la Residència l’Alzina. Dimarts 25 de juliol serà la Residència Santa Anna qui gaudirà del trenet a les 10:00 h i, finalment, el divendres dia 4 d’agost, la Residència Novallar prepararà la sortida dels seus/les seves residents a les 10:30 h.

En paraules de la regidora de Comerç i Consum, Beatriz Luque, “els avis i les àvies de les nostres residències podran gaudir d’una estona de diversió, alhora que coneixeran el nostre municipi des d’una perspectiva més lúdica. Cuidar a la nostra gent gran és una obligació dels poders públics i, malgrat que només és un petit detall, estic convençuda que s’ho passaran bé durant el recorregut”.