L’Escola de Música Contrapunt obre les inscripcions per al curs 2020-2021 el proper 11 de maig i fins el 24 de maig. Per formalitzar-les s’haurà d’accedir a la pàgina web de l’escola www.escolacontrapunt.cat on hi trobareu el formulari.

A l’escola hi ha una variada oferta d’instruments per als alumnes a partir de 7 anys: violí, viola, violoncel, contrabaix, baix elèctric, guitarra, piano, trompeta, trombó, saxo, clarinet, flauta travessera, bateria, cant, gralla i timbal.

L’escola ha preparat per al proper 14 de maig a les 7 de la tarda una Jornada de Portes Obertes virtual al seu canal de Youtube, on els futurs alumnes podran escoltar i conèixer els diferents instruments per poder triar el que més els agradi.

Destaca, per aquest curs, una novetat en l’oferta formativa: es tracta d’un Programa Avançat pensat per als alumnes majors de 14 anys que es volen preparar per accedir als estudis musicals superiors.

Per a qualsevol informació podeu contactar amb l’escola a través del correu electrònic secretaria@escolacontrapunt.cat.

L’entrada L’Escola de Música Contrapunt obre les inscripcions per al curs 2020-2021 ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.