• El passat diumenge 12 de maig, l’Esportiu MyJu Cunit va anar al Pavelló de la Mar Bella de Barcelona al Campionat de Catalunya Cadet i Sub21

El passat diumenge 12 de maig l’Esportiu MyJu Cunit va anar al Pavelló de la Mar Bella de Barcelona al Campionat de Catalunya Cadet i Sub21, al que va portar nou competidors. En la categoria de cadet, el MyJu Cunit va quedar segon classificat per equips a la categoria femenina. Myriam Córdoba i Jada Van Winjgaarden s’emportaven les medalles d’or i Sheila Guesmi la medalla de bronze. Per la seva banda, Joel Mendoza va participar però no va aconseguir pujar al pòdium.

Pel que fa a la categoria Sub21, David Lorente es va endur la medalla de plata i Javier Lizandra la medalla de bronze. També hi van participar Pedro Mendoza, Aitor Nin i Marc Sánchez.

A banda de quedar el MyJu Cunit com el segon millor club de Catalunya en categoria Cadet Femení, també es van classificar pel Campionat d’Espanya de Seleccions Myriam Córdoba i Jada Van Winjgaarden,  i David Lorente està quasi classificat també a la categoria Júnior pel Campionat d’Espanya de Seleccions.

Myriam Córdoba és la dotzena vegada que guanya el Campionat de Catalunya d’ençà que va començar a competir.

L’entrada L’esportiu My-Ju Cunit s’emporta cinc medalles al Campionat de Catalunya cadet i sub21 ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.