L’Institut Ernest Lluch va lliurar els premis als millors expedients acadèmics del curs 2019-2020. L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc al mateix centre el dia 30 de juny i van ser 4 els/les alumnes que van resultar premiats, com a reconeixement pels seus expedients acadèmics:  2 de Batxillerat, 1 del Cicle Formatiu d’Imatge Personal i 1 del cicle Formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

L’INS Ernest Lluch va fixar els criteris de valoració i va crear una comissió acadèmica encarregada de valorar els expedients. El premi va consistir en el lliurament d’una tauleta per a cada un/a dels alumnes premiats. L’Ajuntament de Cunit, que té la voluntat de contribuir a incrementar l’èxit acadèmic, ha col·laborat amb l’adquisició de les tauletes.

Des de l’Ajuntament es dona l’enhorabona a l’alumnat premiat i a les seves famílies i se’ls encoratja a continuar ampliant la seva formació.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’entrada L’Institut Ernest Lluch lliura els premis als millors expedients acadèmics del curs 2019-2020 ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.