Demà dimecres, 1 de juliol, l’oficina de turisme torna a obrir les seves portes i oferir el servei d’informació turística a tots/es els ciutadans/es i turistes que visiten Cunit.

Tot i així, el servei que oferirà aquest estiu serà diferent dels altres donada l’actual situació davant la covid-19 i l’obligació d’establir mesures de prevenció a l’equipament.

Només s’oferirà servei de taulell als usuaris on se’ls proporcionarà tota la informació que necessitin o demanin en cada cas.

La zona de taules de consultes i la zona d’ordinadors restarà tancada al públic. Tampoc es realitzaran els tradicionals tallers de manualitats que s’oferien cada estiu pels més petits.

L’horari pels mesos de juliol i agost serà de dilluns a dissabte de 10h a 14h i de 17h a 20h. Els diumenges l’equipament romandrà tancat.

Des del servei de megafonia que hi ha instal·lat a l’equipament amb altaveus a tot el litoral cunitenc s’aniran reproduint una sèrie de missatges recordatoris sobre la necessitat de mantenir la distància social a la platja i seguir les recomanacions dictades per les autoritats sanitàries.

“Aquest és un servei de proximitat pels cunitencs i pels que ens visiten. Volem donar informació del nostre municipi i de tots els serveis que podem oferir com a municipi”, afirma el regidor de Turisme i Patrimoni Jaume Casañas. El regidor també remarca que “el turisme és un sector molt important per l’economia cunitenca, i l’Oficina de Turisme de Cunit és una porta d’arribada a molta gent que ens visita i que tria Cunit per passar les seves vacances. Aquest és un estiu molt diferent, però que amb responsabilitat, podem gaudir igual del nostre entorn privilegiat”.

L’entrada L’oficina de turisme reobre a partir de l’1 de juliol ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.