El proper 10 de setembre s’obre el període de matriculació per a alumnat no preinscrit a l’Escola de Formació Dolors Paul de Cunit fins a cobrir les vacants de cada curs.

Al centre comptem amb una àmplia oferta formativa: Graduat d’Educació Secundària, Preparació a les proves d’accés a Grau Superior, cursos d’idiomes (Català, Castellà i Anglès) tots aquests cursos estan reconeguts pel Departament d’Educació.

També oferim grups de conversa (Català, Castellà i Anglès) i cursos d’Alfabetització. Enguany i com a novetat oferirem cursos de COMPETIC, equivalents a l’ACTIC i acreditats pel Departament.

Tots aquests cursos s’ofereixen en horari de matí o tarda depenent de cada grup.

Des del centre també oferim un servei d’orientació acadèmica amb l’objectiu de resoldre els principals dubtes en relació amb l’educació i la formació de persones adultes.

Per a més informació pots trucar-nos dins del nostre horari de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30h i les tardes de dimarts i dijous de 16:00 a 18:30h.

El nostre telèfon és el 977 67 46 01 i el correu electrònic: efdp@cunit.cat

Si ho prefereixes també pots visitar la nostra pàgina web: www.escolaadultscunit.cat o seguir-nos a les nostres xarxes socials @cfadolorspaul