La regidora de Formació i Ocupació, Montse Càmara, va donar compte al Ple municipal del passat dijous de la “Memòria del SOM Cunit 2021.23”. La podeu consultar en aquest enllaç

Com va explicar a la seva intervenció aquest document és un recull de totes les accions realitzades entre 2021 i 2023 del Servei d’Ocupació Municipal de Cunit. Les principals línies d’acció del SOM Cunit són:

  • Formació com a principal element per la millora de les competències professionals. Amb dos tipus d’accions formatives com són la formació pròpia del SOM Cunit i la formació ocupacional.
  • Borsa de treball com a mecanisme d’intermediació entre empreses i treballadors/es en recerca de feina
  • Orientació laboral, amb serveis especialitzats en persones amb discapacitat i/o trastorn mental.
  • Programes ocupacionals, mitjançant subvencions del SOC que tenen per objectiu oferir als col·lectius més vulnerables mecanismes d’inserció laboral.

La regidora de Formació i Ocupació ha valorat molt positivament les accions dutes a terme i els resultats obtinguts al SOM Cunit. Ha fet èmfasis en el treball transversal amb altres departaments com el Departament de Comunicació per la creació d’una sala d’informàtica, el Dpt. de Media Ambient per la col·laboració en la formació de jardineria i el Departament de Protecció Civil que ha donat recolzament al CP de Socorrisme. Ha admès la importància dels serveis que treballen en contacte directe amb les persones com és el SOM Cunit i la necessitat de continuar treballant donant resposta a les necessitats de la ciutadania.