El Govern de l’Estat ha fet públiques les mesures definitives per la sortida dels menors de 14 anys al carrer. Serà a partir del diumenge 26 d’abril quan es podrà a sortir a passejar amb un adult responsable, un cop al dia i màxim una hora.

No es podrà anar més enllà d’un km de distància del domicili i l’horari permès per les sortides serà entre les 9 del matí i les 9 del vespre.

S’ha demanat que s’eviti que els nens i nenes surtin al carrer a les ‘hores punta’. Cada adult podrà sortir fins a tres infants que convisquin amb ell. La persona adulta també pot ser algun germà/germana gran, sigui com sigui seran els responsables dels menors i seran els responsables de controlar les mesures de distanciament social (entre 1 i 2 metres). Els majors de 14 anys poden sortir per a les activitats autoritzades.

Els infants podran portar patinets, pilotes o joguines, podran córrer, saltar i fer exercici, però no anar a parcs de jocs infantils.

Els petits que presentin símptomes com febre, que poguessin ser compatibles amb els del coronavirus COVID-19, o que estiguin en quarantena, no podran sortir al carrer.

L’ajuntament de Cunit demana a la ciutadania que continuï amb el comportament exemplar que està tenint fins ara, i que les sortides al carrer amb els menors es facin d’acord amb totes les instruccions de seguretat. 

L’entrada Mesures definitives per la sortida dels menors de 14 anys al carrer ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.