L’Ajuntament de Cunit i l’Associació de Comerciants i Empresaris renoven el conveni de col·laboració per a la dinamització comercial del nostre municipi.

L’Ajuntament de Cunit i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cunit (ACEC) han reeditat el conveni de col·laboració, amb una dotació econòmica de 6.000 euros, perquè l’entitat desplegui campanyes de dinamització comercial durant l’any 2021 que responguin als objectius d’interès públic i en favor de les petites i mitjanes empreses del municipi. El conveni pretén posar en valor el treball conjunt per a la millora del desenvolupament del comerç urbà i de proximitat i de la cohesió territorial en l’àmbit municipal.

La signatura del conveni es realitza en un període excepcional determinat per la pandèmia; tanmateix, i malgrat les dificultats per a desplegar determinades accions,  és una oportunitat per enfortir les relacions de les dues entitats i treballar plegats pel desenvolupament econòmic local. La regidora de Comerç i Consum, Beatriz Luque, considera que “Hem de continuar treballant, amb les mesures de prevenció i seguretat necessàries, per ajudar al petit comerç de proximitat. La signatura d’aquest conveni és una oportunitat per anar consolidant les relacions amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cunit i treballar conjuntament pel comerç local”.