Avui ha començat una nova treballadora a l’ajuntament de Cunit, en el marc del Programa Treball i Formació línia DONA 2020 (SOC).

Després de superar el procés de selecció, s’ha procedit a la contractació d’una nova conserge/recepcionista per a les dependències municipals del carrer Rovira i Virgili, núm.1, per un període de 12 mesos a jornada completa.

Les seves tasques consistiran fonamentalment en atendre i informar a la ciutadania en relació a les diferents àrees que estan ubicades en aquestes dependències: urbanisme, obres, serveis urbans, habitatge, mediambient i activitats.

El programa també  contempla la realització d’unes accions formatives de caràcter obligatori durant l’acció d’experiència laboral, per millorar la seva ocupabilitat.

L’alcaldessa de Cunit, la Sra. Dolors Carreras, i la Regidora de Formació i Ocupació, la Sra. Montserrat Càmara, han rebut avui a la nova treballadora a la sala de plens i li han donat la benvinguda en nom del consistori.

L’entrada Nova contractació en el marc del Programa Treball i Formació DONA (SOC) ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.