La Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya ha activat un paquet de línies de subvencions en l’àmbit del comerç al detall, dels serveis, l’artesania, i la moda, amb la finalitat de donar suport a la reactivació econòmica d’aquests sectors davant la situació derivada d’emergència sanitària COVID-19.

Els ajuts, dotats amb fins a 9 milions d’euros, s’articularan a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement i es podran sol·licitar properament. Els beneficiaris seran empreses de comerç al detall i serveis, artesania i moda, tant individuals com associades o agrupades, especialment aquelles que han estat obligades al tancament arran de la declaració de l’estat d’alarma. També s’hi podran acollir el teixit associatiu dels sectors esmentats. Els programes de suport es detallen tot seguit:

  • Programa 1- suport a les entitats representatives del sector del comerç
  • Programa 2 – suport a la xarxa associativa de comerç, artesania i moda
  • Programa 3 – reactivació del comerç
  • Programa 4 – suport a la inversió per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments
  • Programa 5 – reactivació de la moda
  • Programa 6 – reactivació de l’artesania
  • Programa 7 – suport a ens locals en l’àmbit del comerç i l’artesania

Els comerços i petites empreses de Cunit interessades, podran gestionar properament la sol·licitud a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (http://ccam.gencat.cat/ca/inici).

En aquests enllaç trobareu un vídeo de presentació i documentació més detallada sobre els programes de suport.

http://ccam.gencat.cat/ca/detalls/noticia/20200414_Webinar_covid

Les bases reguladores seran publicades properament pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda i la tramitació per a la sol·licitud de qualsevol ajuda serà de forma telemàtica amb firma digital.

 

L’entrada Nova línia d’ajudes al comerç de la Generalitat de Catalunya ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.