Des d’avui, 16 de setembre i fins el 16 d’octubre estarà oberta la fase de presentació de propostes del procés Pressupostos participatius 2022-24, en la que hi poden prendre part les persones majors de 16 anys vinculades a Cunit,  sense necessitat d’estar empadronades, i les entitats, associacions i col·lectius locals.

Per a conèixer tots els detalls dels Pressupostos participatius, avui a les 19 h al Teatre Municipal, tindrà lloc la  Trobada de presentació i participació  oberta a tothom interessats a conèixer de viva veu el funcionament d’aquest procés i a participar en un taller dinamitzat  per a l’elaboració de propostes (Inscripcions a la trobada en  aquest enllaç).

Aquesta edició dels pressupostos està dotada amb 300.000 €, quantitat que estarà repartida en dues anualitats de 150.000 € cadascuna, i destinada a executar durant el 2023 i  el 2024 els projectes d’inversió que després d’un procés de debat, validació tècnica i priorització ciutadana, s’escullin per votació popular.

A més de les Trobades de presentació i participació, les persones, entitats i col·lectius interessats a participar podran presentar les seves propostes  a través de  Decidim Cunit i del Formulari de propostes que es podrà registrar a l’OAC de l’Ajuntament o dipositar-lo en les bústies ubicades en diversos equipaments municipals. També s’instal.laran diferents punts de dinamització al carrer  per a informar i respondre als dubtes i aclariments que sorgeixin per a la presentació de propostes.

Les propostes han de complir diversos requisits com ara ser inversions amb un límit de 100.000 €,  ser concretes per tal de poder analitzar la seva viabilitat,  de competència municipal i sobre béns de propietat municipal,  respectar el marc normatiu i legal vigent, tenir visió de col·lectivitat amb un impacte favorable per al conjunt del poble o per barris i sectors concrets,  així com ser sostenibles social, mediambiental i econòmicament.

Trobareu un full explicatiu per a la presentació de propostes fent clic aquí.