Cal tenir present que, si tot evoluciona favorablement, la festivitat i la nit de Sant Joan esdevindrà la primera festa assenyalada en el calendari, després de 3 mesos de confinament, on la família i els amics es podran retrobar per gaudir d’una nit especial.

L’ajuntament de Cunit ja ha anunciat la restricció de no accedir a les platges durant la nit de Sant Joan. Tanmateix, des del govern es fa una crida a la responsabilitat i a seguir en tot moment les indicacions de prevenció pel que fa a la seguretat i també en el compliment de la normativa.

L’ajuntament continua apostant per la seguretat i per la protecció de la població davant de la Covid19, per això, no permetrà activitats de revetlla de Sant Joan en llocs públics i tampoc per iniciativa dels locals de restauració. Es permetrà l’obertura dels establiments, però en les condicions que marca Protecció Civil com a recomanació.

Caldrà tenir present les restriccions pròpies del moment en que es trobi el municipi el dia 23 de juny i seguir estrictament les indicacions pròpies de la fase corresponent.

 

L’entrada ‘Per un Sant Joan segur’ ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.