Per primer cop a Cunit, les regidories de Comerç i Consum, i de Turisme i Patrimoni, van impulsar la posada en marxa d’un trenet turístic en el marc de la campanya d’estiu 2019. El trenet, amb locomotora i tres vagons, va recórrer les zones comercials i patrimonials del nostre entorn, el Passeig Marítim i les platges cunitenques, i el patrimoni natural i cultural amb gran valor històric.

Com a primera experiència, i després de la finalització de la temporada, l’ajuntament valora molt positivament el servei pel que fa al recorregut i horaris; tanmateix l’avaluació final, d’acord amb l’empresa adjudicatària del servei, servirà per a corregir i millorar allò que no ha complert les expectatives, i mantenir i potenciar allò que ha anat bé per a properes edicions.

En paraules de la regidora de Comerç i Consum, Beatriz Luque, “per ser la primera experiència, crec que ha respòs amb escreix a les expectatives dels veïns i veïnes de Cunit. Tanmateix, d’una primera experiència hem de treure conclusions, mantenir allò que ha anat bé i millorar-ne les deficiències. Això farem per a la propera edició”.

Aquesta és la intenció de la regidoria de Comerç i Consum, organitzar una segona edició del Trenet Turístic d’estiu a l’any 2020.