Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, avui s’enceta una setmana amb un important canvi de tendència respecte a temperatures de les darreres setmanes. Com a trets més destacats, es preveuen nevades abundants al Pirineu, una forta caiguda de la temperatura i un episodi de vent extens.
El Servei Meteorològic de Catalunya informa d’un canvi en la tendència de les  ltimes setmanes, que donarà lloc a un notable descens tèrmic, a nevades al Pirineu i Prepirineu i a una entrada de vent fort de component oest i nord.

Des del Servei de Meteorologia de Cunit, s’avisa de la situació de vents forts i molt forts, especialment per demà. La major intensitat del vent s’espera entre les 9 i 20 hores, quan pot superar els 90 Km/h. de direccio fluctuant entre WNW i NW. Això, també comportarà temporal marítim amb maregassa, generant onades que estaran entre els 2,5 i 3,5 m. a la mateixa linia de costa.

Dimecres continaurà el vent fort de mestral amb cops de vent de fins a 75 Km/h, baixant d’intensitat al final del dia. Es mantindrà el temporal de mar, pero baixant de maregassa a forta maror, amb onades compreses entre 1,5 i 2,7 m.

La devallada de temperatures es notarà més a partir de dijous i divendres quan els vents s’enfebliran i giarant a NE, extremadament freds i secs procedent de l’Europa continental i poden provocar gelades nocturnes a Cunit entre divendres i dilluns.

Amb aquesta situació meteorològica es demana precaució a la població.