Aquest matí ha tingut lloc la primera reunió de la Comissió d’Impuls i Seguiment dels Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Cunit.

Aquesta Comissió està formada per l’alcaldessa Dolors Carreras i per un representant de cada grup municipal amb representació a l’Ajuntament: David Marquínez (PSC), Jaume Casañas (Impulsem Cunit), Carolina Burgos (En Comú Podem), Josep Gràcia (ERC) i Àngel Grau (Ciutadans). Aquesta Comissió també consta d’un nucli tècnic format pels responsables de la Coordinació tècnica  de l’Ajuntament, de la Participació Ciutadana i de la Comunicació municipal.

Aquesta no ha estat la primera taula de treball ja que a nivell intern, les regidories ja tenen damunt la taula propostes i projectes, que hauran de definir-se abans que finalitzi el mes d’agost. Està previst que la votació ciutadana sigui al mes d’octubre.

Aquesta serà la primera experiència que tindrà lloc a Cunit i suposa un pas endavant per fer de la participació ciutadana un dels pilars de la gestió municipal.

L’entrada Primera reunió de la Comissió d’Impuls i Seguiment del Pressupostos Participatius ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.