L’inici del curs ha començat també per la regidoria de Joventut amb la primera trobada que s’ha mantingut aquest matí amb els responsables de l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Bais Penedès. Un encontre que ha servir per presentar els nous responsables polítics, Marc Palau com a conseller de Joventut del Consell Comarcal del Baix Penedès, i Yolanda Sánchez com a regidora de Joventut de l’Ajuntament de Cunit.

En aquesta primera reunió també hi han assistit els tècnics de l’Oficina Jove i de Jove Baix Penedès per començar a establir les línies d’actuació immediates i a mig i llarg termini. A més, la regidora de Cultura i Formació i Ocupació, Montse Cámara, ha estat present per tal de treballar conjuntament entre regidories.

Yolanda Sánchez s’ha mostrat satisfeta per aquestes primeres converses “amb el suport i l’experiència de Jove Baix Penedès podem oferir a la població jove respostes a les seves inquietuds i podem establir actuacions enfocades directament a les necessitats d’aquest sector de la població tan important“.

 

L’entrada Primera trobada de la regidoria de Joventut amb Jove Baix Penedès ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.