Aquest dissabte 29 d’agost han entrar en vigor diverses mesures especials, en matèria de salut pública, per minimitzar el risc de contagi de la Covid-19. Per un mínim de 15 dies, queden prohibides  les trobades i reunions de més de deu persones tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic.

Segons publica el Document Oficial de la Generalitat de Catalunya: “No es consideren incloses en aquesta prohibició les activitats laborals, les activitats de culte, actes religiosos com casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres ni els mitjans de transport públic. També resten excloses de la present Resolució les activitats culturals, d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions tant en recintes estables, com ara teatres, cinemes, carpes de circ o similars, sempre que es compleixen les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT”, així com altres activitats i sectors que tenen protocols específics, aprovats per Protecció Civil.

Podeu consultar la publicació sencera del decret del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en aquest enllaç.

Segueixen en vigència altres mesures com l’ús obligatori de la mascareta en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic
i la prohibició de fumar si no es pot garantir un mínim de 2 metres de distància interpersonal. Per evitar la propagació del virus, cal que les persones que tinguin símptomes de COVID-19 o que hagin d’estar aïllades o en quarantena per qualsevol motiu, actuïn de forma responsable.

 

L’entrada Prohibides les trobades de més de deu persones ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.