El 29 de juliol s’han publicat a la seu electrònica de l’Ajuntament de Cunit els edictes de requeriment de documentació corresponents a les següents subvencions:

  • Subvenció per a l’adquisició de llibres de text per al curs escolar 2020/2020
  • Subvenció per finançar despeses de transport de l’alumnat que cursi estudis reglats no obligatoris fora del municipi de Cunit (Curs 2019/2020)

Les persones interessades disposen de 10 dies hàbils per presentar la documentació requerida, des del dia 30 de juliol fins al 12 d’agost de 2020. La presentació de la documentació s’haurà de realitzar preferiblement de forma telemàtica, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Cunit, amb el model d’Instància general del catàleg de tràmits, o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, amb cita prèvia.

Per sol·licitar més informació podeu contactar amb la Regidoria d’Educació, a través del correu electrònic educacio@cunit.cat o bé trucant al telèfon 977 67 62 92.

Podeu descarregar-vos els edictes al següent enllaç

 

L’entrada Publicació dels edictes de requeriment de documentació subvencions llibres de text i transport ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.