Just després de finalitzar les Festes de Nadal i Reis, l’Ajuntament ja ha fet balanç de com han anat els actes i activitats populars que s’han celebrat a la localitat, tots ells adreçats principalment a les famílies del municipi.

Des de l’encesa de llums el passat 5 de desembre fins a la cavalcada de Reis el diumenge 5 de gener, ha estat tot un mes en què Cunit ha viscut el Nadal i les tradicions d’aquestes dates en què la canalla ha estat de vacances escolars. Per tractar-se de dates familiars, l’Ajuntament va organitzar una campanya plena d’activitats per a grans i petits.

Les novetats han estat moltes: nou i més enllumenat nadalenc als carrers, l’arbre de 12metres, les noves jardineres al centre, la recuperació del Casal de Nadal, amb el format més tradicional de Cunit al Casal Municipal, el qual ha tingut una molt bona acollida, la Cursa Sant Silvestre i la renovada Cavalcada de Reis.

L’Ajuntament vol agrair la participació de la ciutadania en totes aquestes activitats alhora que ha recollit i està recollint noves propostes de millora per la propera edició. A més, també vol valorar la dedicació i col·laboració de grups de ciutadans, de colles de Carnaval, de persones a títol individual, en definitiva a tothom que ha posat el seu granet de sorra perquè el Nadal a Cunit hagi lluit i hagi estat gaudit per tothom.