El pròxim 16 d’octubre s’acaba el termini per  presentar propostes 

Des que es va obrir el període de presentació de propostes el passat 16 de setembre s’han recollit  51 iniciatives ciutadanes i d’entitats que proposen majoritàriament inversions en millores de l’espai públic, actuacions de sostenibilitat ambiental i dotació d’equipaments.

Si teniu vinculació amb Cunit i una iniciativa per a millorar- lo,  teniu temps per presentar les vostres propostes  a través de la plataforma de participació Decidim Cunit, al proper punt d’informació al carrer, on us donaran suport per presentar-les, a l’OAC o a través de les bústies que trobaràs als següents equipaments municipals: Casal Municipal, CC Cal Cego, Biblioteca, Espai Jove, Casal de la Gent Gran i Oficina de Turisme.

El procés de pressupostos participatius té com a principal objectiu implicar la ciutadania i entitats locals en la presa de decisions sobre una part dels recursos municipals destinats a la millora del poble.

La dotació econòmica que es sotmetrà a la votació popular en aquesta edició és de 300.0000 per a realitzar inversions, repartits en les anualitats de 2023 i 2024.

Un cop finalitzada aquesta fase de presentació de propostes, el procés continuarà amb les fases i el calendari següent:

  • Valoració tècnica de les propostes – Del el 17 d’octubre i l’11 de novembre.
  • Fòrum ciutadà – Entre el 18 i el 25 de novembre.
  • Valoració i estudi tècnic de les propostes finalistes – Del 9 de gener al 28 de febrer
  • Votació popular – Del 6 al 26 de març
  • Retorn i valoració del procés – Entre el 27 de març i el 7 d’abril

Trobareu tota la informació sobre els pressupostos participatius en aquest enllaç, des d’on també podeu presentar propostes i adherir-vos o comentar les que ja s’han presentat.

Si necessiteu suport o l’accés a un equip informàtic per registrar-vos i presentar les vostres propostes podeu trucar-nos al tel. 977 67 40 80, ext. 305 i 310 o enviar-nos un correu a participacio@cunit.cat i us atendrem personalment.