logo radio cunit quadrat

Les emissores municipals Ràdio Cunit, Domenys Ràdio i Bellvei Ràdio emetran un programa especial el proper diumenge 26 de maig en què cobriran la nit electoral de les eleccions municipals. Des de les vuit del vespre, Jaume Assens, Neus Rovira i Lorena Sánchez de Ràdio Cunit, Lourdes Meroño de Domenys Ràdio i David Canto de Bellvei Ràdio seguiran en directe el desenvolupament dels recomptes als municipis de la comarca del Baix Penedès i parlaran amb els protagonistes de la nit.

El programa es podrà escoltar a cada municipi a través de les emissions per freqüència modulada de les tres emissores, 107.0 a Ràdio Cunit, 107.6 a Domenys Ràdio i 104.8 a Bellvei Ràdio, i també a través d’internet al web radiocunit.cat.

Foto: d’esquerra a dreta, Lorena Sánchez, David Canto, Jaume Assens, Neus Rovira i Lourdes Meroño, als estudis de Ràdio Cunit.

Debat electoral amb totes les candidatures

D’altra banda, dimecres 22 de maig, Ràdio Cunit organitza un debat amb representants de les nou candidatures que es presenten a les eleccions municipals de Cunit. La trobada es farà a la sala de plens de l’Ajuntameny de Cunit a partir de les 18 hores i es podrà seguir en directe per Ràdio Cunit al dial 107.0 de la FM i per radiocunit.cat.

Han confirmat la seva participació Jaume Casañas (Impulsem Cunit), Dolors Carreras (PSC Cunit), Esther Otero (Ciutadans), Pablo Muñoz (Guanye, Cunit Sí Se Puede), Carme Martínez (ERC Cunit), Ángel Pérez (PP Cunit), Carol Burgos (En Comú Podem), Xavier Salvadó (Canviem Cunit) i Plàcid Rosaleny (Capgirem Cunit – CUP).

L’entrada Ràdio Cunit farà programació especial per les eleccions municipals ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.