L’Ajuntament de Cunit, des de l’inici del decret d’estat d’alarma, està afrontant aquesta crisi sanitària en diferents àmbits i seguint l’evolució de la mateixa.

L’Ajuntament recorda que en casos d’emergència cal trucar al telèfon de l’OAC, 977 67 40 80. 

La protecció a la ciutadania és un eix fonamental en la gestió d’aquesta crisi, en el qual intervenen des de les atencions bàsiques a garantir el compliment total del confinament decretat, controlant la mobilitat a la via pública.

  • Atenció als col·lectius vulnerables: a través dels Serveis Socials i en coordinació amb el Consell Comarcal, es contacta amb els usuaris i s’estan atenent les necessitats que sorgeixen a través de Protecció Civil i del col·lectiu de persones voluntàries i de la Brigada Municipal.
  • Coordinació dels Programes Socials que l’Ajuntament té amb altres entitats com Creu Roja i la Fundació Santa Teresa, com és el cas del servei de Teleassistència i el Bon dia, amb els quals es manté el contacte diari amb els col·lectius més vulnerables.

Rebost i targes moneder

Queden poques targes-moneder per repartir de les 300 inicials. Les que no s’han pogut lliurar són 19 a dia d’avui i ha estat per no haver localitzat als responsable dels infants en les adreces i telèfons que han facilitat. Els Serveis Socials municipals estan estudiant amb el Consell Comarcal del Baix Penedès una solució a aquesta situació.

A hores d’ara, ja s’ha fet entrega de tots els lots d’aliments procedents del Rebost municipal, en un dispositiu especial que s’ha portat a terme amb totes les mesures de seguretat i prevenció necessàries.

 

 

 

L’entrada Recordeu, si us trobeu o sabeu d’algun cas d’emergència, cal trucar a l’Ajuntament ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.