El CEM Els Joncs de Cunit comença una nova etapa amb la renovació de tota la maquinària i amb l’actualització d’espais i serveis en marxa procés de reestructuració.

Aquest mes d’abril, s’ha renovat la maquinària de Fitness del Complex Esportiu Municipal els Joncs, incorporant de forma més completa la tecnologia i connectivitat al maquinari.

L’empresa BH ha estat l’encarregada del subministrament i muntatge de la nova maquinària, així com de la modernització de la sala de cycling i la instal·lació d’uns anclatges a la sala de dirigides per boxa i TRX. Aquesta setmana han començat el condicionament de la sala de cycling amb la instal·lació de la nova il·luminació, que s’ha de completar pròximament amb la instal·lació de nous vinils i decoració de la sala, així com un nou sistema de cycling virtual.

Pel que fa a la sala de Fitness, s’ha instal·lat nou paviment amortidor per l’ús del pes lliure, la renovació de la maquinària i una nova distribució de l’espai per tal d’adaptar-se millor a les necessitats dels usuaris/es i abonats/des.

Concretament s’han instal·lat un total de 6 cintes de córrer, 4 el·líptiques, 3 bicicletes estàtiques verticals i 2 d’horitzontals, 15 màquines de musculació sectoritzada, 1 torre 4 estacions, 1 multipower, 1 multicrossover, 14 bancs, 1 màquina d’entrenament funcional, 40 bicis cycling i 4 inversors de gravetat.

La nova maquinària instal·lada és de la línia Movemia de BH i incorpora l’última tecnologia en connectivitat i seguiment dels entrenaments, aquesta solució digital de BH GYMLOOP, posarà al Servei de l’usuari una app on tindran tota la informació del Servei, dels seus entrenaments i evolució, dotant-los d’un report immediat del treball que realitzen i la seva evolució, així com tota la informació relativa de la instal·lació.

BH GYMLOOP és una atractiva eina que permet als socis l’accés a tots els serveis del centre des del seu telèfon mòbil: reserva de classes, espais o activitats especials, que milloren el servei i informació dels usuaris, la qual cosa augmentarà la qualitat dels serveis i que ens permetrà la digitalització del servei, en la línia de l’evolució de tots els serveis” comenta la Regidora d’esports Yolanda Sánchez.

Amb les polseres RFID amb els abonats entren en el complex, aquests podran identificar-se en les màquines de cardio i musculació sectoritzades. Si s’ha programat un entrenament per part de l’instructor, les màquines cardio s’autoconfiguren amb l’entrenament que s’hagi indicat, mentre que les màquines de musculació mostraran l’entrenament assignat (sèries, repeticions, pes a aixecar en cada sèrie).

Gràcies a la integració del programari amb la maquinària fitness, i sense requerir cap acció addicional dels abonats, totes les dades de l’exercici efectuat en màquines es guardaran immediatament en l’app.

També permet que els abonats i abonades del CEM els JONCS puguin consultar tot el calendari d’activitats dirigides des del seu mòbil, tant en la versió Android com en la de IOS. Veient l’hora de cada classe, en el dia actual, com en qualsevol dels següents, així com detalls de l’activitat, la sala on s’imparteix, quin instructor/a la donarà i una descripció de la classe o activitat i permet realitzar la reserva de plaça.

Aquesta aplicació està dissenyada per a incentivar la pràctica d’exercici físic i als hàbits saludables. Cada vegada que un usuari completa un exercici de la seva rutina, rep un feedback immediat en el seu mòbil, on pot veure quants punts Loop ha aconseguit amb l’exercici, així com quantes calories ha gastat. El mateix succeeix quan completa un dia de rutina d’entrenament, per al CEM els Joncs, els punts Lopp suposaran un programa d’incentius i recompenses dins de l’aplicació que seran bescanviades per obsequis o serveis.

La nova maquinària de la línia MOVEMIA és la que han incorporat als seus gimnasos equips d’alt rendiment com l’ Atlético de Madrid, Baskonia-Alavéseibar, el Leganés i l’ Athletic Club entre d’altres, cosa que acompanya la imatge de qualitat que se li vol oferir als usuaris i usuàries del CEM els Joncs, així com la nova digitalització dels serveis a la que ens obliga la nova realitat i cap on s’encaminen el futur de tots els serveis.