Dijous passat va tenir lloc la primera reunió entre Ajuntament i escoles i l’Institut per a posar damunt la taula el Pla de Patrimoni de Cunit. L’objectiu és contribuir a la divulgació del patrimoni local a les escoles i Institut, mitjançant la programació de diferents activitats, visites, jocs, etc, per cada un del nivells educatius, des de la llar d’infants fins a 4rt de la ESO, ja de cara al curs vinent 2020/2021.

Yolanda Sánchez, regidora d’Educació, ha explicat que “volem tirar endavant una nova iniciativa que es basa en les visites guiades que s’han anat realitzant en els darrers anys. Ara anem un pas més enllà i posem damunt la taula un Pla integral de Patrimoni Local perquè arribi a les aules. L’objectiu és apropar-lo a l’alumnat del municipi, per això vull agraïr a les tres escoles i a l’Insitut la seva implicació en fer-lo realitat

El projecte ha tingut molt bona acollida per part dels centres educatius. S’ha acordat començar a treballar conjuntament per tal de encaixar-lo amb els currículums i amb els projectes educatius de cada centre. Aquest projecte compta amb el suport del Pla Educatiu d’Entorn de Cunit.

L’entrada Reunió amb les escoles i l’Institut per la presentació del projecte de difusió de patrimoni de Cunit ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.