Dos incidents aïllats han estat les úniques actuacions que han requerit de l’activació de la cuba d’aigua dels serveis de protecció civil. Han estat dos contenidors que han cremat en dos punts diferents del municipi.

Pel que fa a la resta de municipi, no hi ha hagut cap incidència. L’Ajuntament havia tancat les platges a les 20h fins les 6 de la matinada del dia d’avui. Xavier Lorenzo, regidor de Seguretat Ciutadana, remarca que “la ciutadania ha gaudit de la Revetlla de Sant Joan i ha demostrat responsabilitat i civisme alhora de respectar les normes preventives que havíem acordat”.

L’ajuntament de Cunit torna a recordar que el virus encara hi és, que gaudim de l’estiu i de l’entorn sempre amb responsabilitat i solidaritat cap a tothom.

El fet de tenir tancades les platges, ha permès realitzar l’operatiu de neteja viària centrant-se més en el Passeig Marítim i carrers i places del municipi.

De tota manera, s’ha realitzat la neteja mecanitzada de la platja combinada amb la neteja manual, així com la desinfecció de dutxes. Al Passeig Marítim s’ha fet un escombrat mix canviant també totes les papereres del mateix Passeig i les de la platja.

En d’altres zones del municipi també s’ha dut a terme neteges des de matinada així com la neteja de les àrees d’aportació del centre i de la zona de la platja.

 

 

L’entrada Revetlla sense incidents destacables a Cunit ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.