En els darrers dies, s’ha començat a combinar les diferents modalitats de neteja i desinfecció viària per tal de fer un pas més en l’estat dels carrers del municipi.

Amb les tasques de desinfecció engegades des de l’inici de l’estat d’alarma, s’hi ha afegit ara el desbrossament a mà, d’herbes. Es realitza amb un operatiu especial que encadena primer el desbrossament, després l’escombrat mixt (amb escombradora) i finalment la desinfecció.

El primer sector en què s’ha actuat, ha estat el que comprèn tota l’Av Tarragona, tot el Passeig Marítim i el Torrent d’en Pedro. Un cop vist els resultats (fotografies adjuntes) l’objectiu és anar fent el mateix a la resta del municipi.

Avui s’està actuant a Can Nicolau i durant aquesta setmana es farà Can Moles 3, Plademar i Valparaíso Muntanya. Aquesta previsió pot veure’s modificada per qüestions climatològiques o perquè sorgeixin noves urgències.

Totes aquestes feines es realitzen amb les mesures de seguretat que exigeix la situació.

L’entrada S’afegeix el desbrossament d’herbes a les tasques de neteja i desinfecció ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.